Взривът - пълна история на вселената

Вход с Google или Facebook

  • Google

Взривът - пълна история на вселената

Автор: Брайън Мей
Корици: твърди, голям формат
Състояние: добро
Страници: 191
Година: 2007

Количество
Книгата е изчерпана

  Плащане

(С карта или в брой при получаване на книгите)

  Доставка на книгите с Еконт

С преглед преди плащане, до офис или адрес)

  Цена и време

(До офис Еконт или до адрес 5 лв. Обработка 2-3 работни дни)

Защо ВЗРИВЪТ!? Защо трима души с подчертано различна научна подготовка обединяват усилията си и цели две години щателно шлифоват текста на книга за Големия взрив? Защото са убедени, че на всеки интелигентен и любознателен човек трябва да се даде възможност да чуе тази изумителна история, която едва съвсем неотдавна започна да добива смисъл - Пълната история на Вселената - на разбираем за всички език. 
ВЗРИВЪТ! Пространство, време, материя... Вселената се е родила преди 13,7 милиарда години. Безкрайно малка отначало, тя се е разширявала по-бързо, отколкото можем да си представим. Брайън Мей, Патрик Мур и Крис Линтът обясняват как е станало всичко това от момента, в който възникват времето и пространството, до образуването на първите звезди, галактиките и планетите и до еволюцията на човешки същества, способни да вникнат в нашия собствен произход и в крайната ни участ. После, още нататък в безкрайното бъдеще, много след като Земята е била погълната от червения гигант - Слънцето. Историята е разказана на ясен и достъпен език, в точната последователност на събитията, без никаква математика. 
ВЗРИВЪТ! е удивителна история. Фантастика ли е това? Авторите се надяват, че не е, тъй като в основата и са трудовете на велики учени, като Алберт Айнщайн, Стивън Хокинг и стотици други блестящи умове. Наслаждавайте се и оставете въображението си да се развихря. 

Още по темата ( 16 други продукти в същата категория )
  • Регистрация

Регистрирайте профил

Вече имате акаунт?
Влезте вместо това Или Забравена парола