Дълбоките води - да се гмурнеш, за да изплуваш успешно

Вход с Google или Facebook

  • Google

Дълбоките води - да се гмурнеш, за да изплуваш успешно

Автор: Сет Годин
Корици: твърди
Състояние: добро
Страници: 76+76
Година: 2007

Количество
Книгата е изчерпана

  Плащане

(С карта или в брой при получаване на книгите)

  Доставка на книгите с Еконт

С преглед преди плащане, до офис или адрес)

  Цена и време

(До офис Еконт или до адрес 5 лв. Обработка 2-3 работни дни)

Според един от водещите бизнес гуру днес, Сет Годин, разликата между суперзвездите и всички останали е способността да прекратят бързо безперспективните начинания и да концентрират енергията си върху действително важните.
Победителите се отказват бързо, спират често и го правят без угризения, докато попаднат в правилните дълбоки води, на нужното препятствие, по точните причини. Победителите търсят това препятствие, защото знаят, че колкото по-голямо е то, толкова по-голяма е наградата при преодоляването му. Нима да бъдете номер едно във вашата сфера или ниша не означава да получавате много повече от полагаемите се ползи, слава и дългосрочна сигурност?
Губещите, от друга страна, падат в два обичайни капана. Или се отказват по средата на препятствието, или никога не го намират.
Тази книга е за вас - независимо дали сте графичен дизайнер, мениджър по продажбите, финансист или изпълнителен директор, тя ще ви помогне да разберете дали сте попаднали в дълбоките води, на препятствие, заслужаващо си всяко ваше усилие, минута и умение. Ако е така, тук ще получите нужното вдъхновение, за да продължите напред...
В ръцете си държите много кратка книга по много важна тема: отказването. Колкото и да не ви се вярва, често отказването е велика стратегия, умел начин да управлявате живота и кариерата си. Понякога обаче отказването е възможно най-лошият ход. Оказва се, че разликата между двете крайности е сравнително леснодоловима.

на български и английски
Още по темата ( 16 други продукти в същата категория )
  • Регистрация

Регистрирайте профил

Вече имате акаунт?
Влезте вместо това Или Забравена парола