22 неоспорими закона на рекламата

Вход с Google или Facebook

  • Google

22 неоспорими закона на рекламата

Автор: Майкъл Нюман
Корици: твърди
Състояние: добро
Страници: 323
Година: 2005

8064

Количество
Последна наличност

  Плащане

(С карта или в брой при получаване на книгите)

  Доставка на книгите с Еконт

С преглед преди плащане, до офис или адрес)

  Цена и време

(До офис Еконт или до адрес 5 лв. Обработка 2-3 работни дни)

Как може рекламата да се подчинява на практически закони, подобно на математиката и физиката, например? Рекламата винаги е била нетрадиционна. Процъфтява при невиждани условия. Избягва формулите. Не се съобразява с правилата, а ако все пак следва някакви правила това са само правилата на обещанията.
Специалистите от творческите отдели на агенциите със сигурност не биха приели такава проблемна комбинация, каквато са законите и рекламата - нещо, което би ограничило потока на творческите им изяви.
Мислете за тези 22 закона не като за природни закони, които трябва да се спазват, а като за природни сили, които трябва да използвате за вашия успех, съветва авторът. Книгата не е за правила, които трябва да размахвате като тояга за убиване на идеи. По-скоро предлага простичко ръководство за основите на успешната бизнес комуникация.


Всеки закон е написан от световноизвестен рекламист. "Това е като 22 книги в една", твърди световният творчески директор на Saatchi & Saatchi Боб Ишърууд.

Майкъл Нюман учи право преди, за щастие, да го открие рекламата. Няколко години по-късно става изпълнителен творчески директор на Saatchi & Saatchi в Австралия по времето на техните най-успешни творчески години. Участва в Световния творчески борд на фирмата до края на 2001 г., когато създава собствена компания за идейни проекти. Автор е на спечелилата популярност книга за реклама "Творчески скокове".

1 книга
Още по темата ( 16 други продукти в същата категория )
  • Регистрация

Регистрирайте профил

Вече имате акаунт?
Влезте вместо това Или Забравена парола