Астрология на семейната динамика

Вход с Google или Facebook

  • Google

Астрология на семейната динамика

Автор: Ерин Съливан
Корици: меки
Състояние: добро
Страници: 499
Година: 2008

9052, 9900

Количество
Последна наличност

  Плащане

(С карта или в брой при получаване на книгите)

  Доставка на книгите с Еконт

С преглед преди плащане, до офис или адрес)

  Цена и време

(До офис Еконт или до адрес 5 лв. Обработка 2-3 работни дни)

Тази книга запълва празнината в астрологическата литература в качеството си на една от малкото разработки, посветени на семейните модели – психологията на семейната динамика – в наталната астрология. Тя прибавя и съществено ново измерение на психологията на фамилиите и групите. Ерин Съливан обсъжда как кардиналните, неподвижните и подвижните знаци засягат семейството. Обяснява и начина, по който да прилагаме планетните положения и аспекти, за да проследим централни теми във фамилните династии.

"...Надявам се, че някои от идеите в тази книга ще събудят по-голямо състрадание най-напред към самите нас, после към собственото ни семейство, минало, настояще, а може би и бъдеще, а след това към нашите клиенти и техните семейни грижи. Основният фокус на книгата е върху темите, нюансите, намеците, внушенията, родословието и мрежите – всички фини връзки между семейните хороскопи. Сторих това, защото го правят всички модели – обикновено намекват и внушават. Не всички семейни системи крещят: "Слънце/Плутон!" Или пък: "Луна/Венера!" За тези, които го правят, настоящата книга също ще бъде много интересна, защото интерпретациите и разделите, където описвам конкретни съдби, могат да бъдат приети изцяло! 

Най-хубавото от цялото това наблюдение и разкриване е, че то наистина действа – като знаем какви неразрешени комплекси лежат в центъра на семейството, те могат да бъдат изкупени и шансовете да се излекуват в следващите поколения се увеличават. Вярно е, че неразрешените трудности и комплекси на родителите и предишните поколения се проявяват у децата по различни начини, но също така е от значение, че работата върху тези проблеми или изкарването им наяве в съзнанието – следователно на светло –наистина облекчава бремето в тази област за следващото поколение..."

2 книги
Още по темата ( 16 други продукти в същата категория )
  • Регистрация

Регистрирайте профил

Вече имате акаунт?
Влезте вместо това Или Забравена парола