• Нов

Вход с Google или Facebook

  • Google

Петър Димков - Изгубените архиви. Намерени и съхранени

Автор: Петър Димков
Корици: меки
Състояние: нова
Страници: 144
Година: 2022

Количество
В наличност

  Плащане

(С карта или в брой при получаване на книгите)

  Доставка на книгите с Еконт

С преглед преди плащане, до офис или адрес)

  Цена и време

(До офис Еконт или до адрес 5 лв. Обработка 2-3 работни дни)

Предисловие:

Лечителят Петър Димков е ученик на Учителя и много е сял. Какво е сял? Той е бил богомилски врач, сам го казва за себе си. В предния живот е бил италиански знахар, продължава да сее. В този живот над 6000 рецепти, говори и за Боян Мага, толкова много неща… важни, и за прераждането …, за всичко. Ето истински лечител. Когато го питат, какъв е пътя, по който да станеш истински лечител, той отговаря: “Всеки живот, посветен на тази мисия, от любов към душите.” 

Не е вземал пари за рецептите си и билките. Негови приятели казват, че винаги е имал пари. Когато един човек е разрешил правилно въпроса, Бог вече поема неговите нужди. Учителят отговаря така: Когато си се посветил изцяло на Бога, Бог вече се грижи за твоите права и нужди.

Според Петър Димков, здравето е почтеност към всичко и към всички. Това е неговата мярка. Затова всеки трябва да си зададе въпроса дали е посял тази почтеност.

Петър Димков  азва: "Болестта е дошла, защото си се съгласил". Щом се съгласяваш, щом допускаш, тя това чака, влиза.  Истинското изцеление от съдбата се случва в Божественото присъствие. Без това присъствие всички лекарства са една голяма илюзия. Празно е лечението на човека, ако той не избере правилния живот. Човек, който няма връзка с правилното поведение, лечението му е голяма илюзия. Очаква го нова болест и нови трудности, дори и да бъде излекуван. Неправилното поведение поражда болестите. Само вътре в Истинността може да се осъществи лечение. Всяка дума, излизаща от Истината, е Потайна Реалност – макар и да изглежда просто, това е Потайна Реалност. Превърни мъките си в цветя – и ще познаеш Пътя си към Истината.

Елеазар Хараш

96 книги
Още по темата ( 16 други продукти в същата категория )
  • Регистрация

Регистрирайте профил

Вече имате акаунт?
Влезте вместо това Или Забравена парола