Вход с Google или Facebook

  • Google

Георг Фойерщайн - Йога. Енциклопедия

Автор: Георг Фойерщайн
Корици: твърди
Състояние: добро
Страници: 396
Година: 2001

18990

Количество
Последна наличност

  Плащане

(С карта или в брой при получаване на книгите)

  Доставка на книгите с Еконт

С преглед преди плащане, до офис или адрес)

  Цена и време

(До офис Еконт или до адрес 5 лв. Обработка 2-3 работни дни)

Георг Фойерщайн, д-р по философия, е президент на Центъра за изследвания и обучение по Йога и автор на тридесет книги, сред коио Тантра: "Пътят на екстаза", "Основите на Йога" и "Традицията на Йога". Той е също издател на бюлетина Yoga World и на годишника "International Journal of Yoga Therapy".

Много книги са написани за Йога, но книгата на Фойерщайн е може би най-добрата от всички публикувани досега.

Ерудирана, проникновена и безкрайно полезна книга. Никой сериозен последовател на Йога - най-продължителното човешко усилие да се изследват границите на съзнанието - не може да си позволи да мине без нея. В блестящия си увод авторът осветлява реалното място на изследвания обект в общата история на човешкия дух.

Този илюстрован справочен труд с над 2000 статии се отличава с изчерпателност и достъпност. Георг Фойерщайн предлага автентичен портрет на богатата и във висша степен сложна духовна традиция на Индия с нейните многобройни подходи, школи и учители и свещени книги, както и нейната история и специална терминология. Книгата е подредена и написана така, че въпреки множеството подробности да информира, а не да зашеметява читателя-неспециалист, като в същото време дава ценни насоки за професионалния изследовател и историка на религията. 

1 книга
Още по темата ( 16 други продукти в същата категория )
  • Регистрация

Регистрирайте профил

Вече имате акаунт?
Влезте вместо това Или Забравена парола