Завръщането на богинята майка

Вход с Google или Facebook

  • Google

Завръщането на богинята майка

Автор: Кристин Пейдж
Корици: меки
Състояние: добро
Страници: 236
Година: 2010

Количество
Книгата е изчерпана

  Плащане

(С карта или в брой при получаване на книгите)

  Доставка на книгите с Еконт

С преглед преди плащане, до офис или адрес)

  Цена и време

(До офис Еконт или до адрес 5 лв. Обработка 2-3 работни дни)

През 2012 г. за пръв път от 26 000 години нашето слънце ще бъде на една ос с Черната пътека на Млечния път, или максимално близо до галактическия център. Това галактическо подреждане вече е започнало и ще приключи през 2023 г. То представлява трийсет и шест годишен прозорец с възможности за човечеството да участва активно в създаването на една нова ера, в която хората биха могли да разширят границите на своето съзнание.

Галактическото подреждане възражда божественото женско начало. Това е време, в което можем да преоткрием интуицията и емоционалната си страна и да се обновим.
Старата епоха на Рибите си отива. В нейните рамки човечеството винаги е търсило месия, гуру или водач, който да му показва пътя. Сега обаче, в началото на Ерата на Водолея, става ясно: няма единен път, по който трябва да се върви, няма предначертана пътека, по която да се поеме, а още по-малко – месия или учител, който да ни каже какво да правим. Ние самите сме създателите на собствената си реалност. От нас се изисква да станем самоуверени и всеки да поеме пълната отговорност за действията си.

Още по темата ( 16 други продукти в същата категория )
  • Регистрация

Регистрирайте профил

Вече имате акаунт?
Влезте вместо това Или Забравена парола