Как преговаря Тръмп

Вход с Google или Facebook

  • Google

Как преговаря Тръмп

Автор: Доналд Тръмп
Корици: твърди
Състояние: добро
Страници: 270
Година: 2008

8041

Количество
Книгата е изчерпана

  Плащане

(С карта или в брой при получаване на книгите)

  Доставка на книгите с Еконт

С преглед преди плащане, до офис или адрес)

  Цена и време

(До офис Еконт или до адрес 5 лв. Обработка 2-3 работни дни)

Тук най-довереният съветник на Тръмп и негов партньор в шоуто Стажантът - Джордж Рос, ни учи как да прилагаме тактиките и стратегиите на преговаряне, отвели самия Доналд Тръмп на върха. В допълнение авторът включва и уроците, научени от други бизнес величия, които е представлявал или срещал.
В резултат на многобройните сделки, по които е работил, Джордж Рос е усвоил задължителните за добрите преговори умения, тънкости и трикове. Той ви учи как да предвиждате реакциите на партньорите си във всевъзможни бизнес сценарии. Как преговаря Тръмп ще ви помогне да постигнете максимални резултати във всяка сделка.

Всички ние преговаряме през по-голяма част от времето си, а най-важното изискване в преговорите е да познавате човешката природа и да използвате това познание, за да мотивирате другите да приемат идеите ви. Книгата Как преговаря Тръмп ще ви даде най-ефикасните модели на този вид общуване.
Независимо дали си купувате кола, или водите сделка за милиони - възползвайте се от стратегическата мъдрост и тактическите умения, благодарение на които Тръмп е това, което е.

Още по темата ( 16 други продукти в същата категория )
  • Регистрация

Регистрирайте профил

Вече имате акаунт?
Влезте вместо това Или Забравена парола