• Нов
Тимен Тимев - Извън Матрицата на времето

Вход с Google или Facebook

  • Google

Тимен Тимев - Извън Матрицата на времето

Автор: Тимен Тимев
Корици: меки
Състояние: нова
Страници: 192
Година: 2006

п12

Количество
В наличност

  Плащане

(С карта или в брой при получаване на книгите)

  Доставка на книгите с Еконт

С преглед преди плащане, до офис или адрес)

  Цена и време

(До офис Еконт или до адрес 5 лв. Обработка 2-3 работни дни)

В книгата "Извън матрицата на времето" са включени споделени мисли от лични разговори с д-р Тимен Тимев. Книгата е сборник от словесно споделени разсъждения, цитати и избрани мисли, по темите за личностното и духовно развитие на човек; откриването на призванието; освобождаване от социалните маски и матрицата на модерното ежедневие; разговори за Вселената, Космоса, черните дупки, квантовата свързаност на всичко, а също така за новите открития на д-р Тимев в областта на квантовата психология.

В книгата са включени и най-новите интервюта, които Тимен Тимев дава за Портал12 и дават възможност за концентрирано четене и препрочитане на темите за Бог, Душата на човек, Душата на Вселената и Стрелата на Времето.
 
Новата книга - разговори с д-р Тимен Тимев съдържа непубликувани досега размисли и научни разработки на авангардния учен, мислител, психиатър, философ и драматург.

Тимен Тимев е автор на редица книги, философски трактати и драматургични пиеси. Използващ псевдонимът Материус Розенкройцер, той създава емблематичната книга на своето творчество "Антифауст", която представлява интелектуална комедия - пенталогия в сонатна форма за литературни инструменти, човешки гласове и паузи. "Бунтът на бездарниците", "Алхимия на словото" - Библия на индивидуалния Бог са едни от най-популярните заглавия на забележителният писател, композитор и драматург.
 
В САЩ д-р Тимен Тимев работи като преподавател в няколко университета, където издава книги и научни трудове под псевдонимът Йохан Ге Мол. Завръща се в България след 2012-а година, като първите му сериозни публични изяви се реализират с поредица от видео интервюта с журналиста Борислав Борисов от Портал12, с когото се среща съвсем случайно, вследствие на необичайна среща поради сбъркан адрес. Тогава д-р Тимен заявява: "Посредством случайностите Вселената композира...."
 
През 2016-а година, д-р Тимен Тимев възобновява своите публични изяви чрез лекции и семинари, на които говори по теми като квантова механика, логика на мефистофелския разум, бъдещето на Света, програмираното човечество, квантовият интернет, каква е връзката между черните дупки и човешкия мозък, предизвикателства пред личностното развитие на всеки индивид, превенция на психически заболявания и др

10 книги
Още по темата ( 16 други продукти в същата категория )
  • Регистрация

Регистрирайте профил

Вече имате акаунт?
Влезте вместо това Или Забравена парола