Новите формули на Бялото братство (с 300 формули)

Вход с Google или Facebook

  • Google

Новите формули на Бялото братство (с 300 формули)

АвторЕлеазар Хараш
Корици: меки
Състояние: нова
Страници: 160
Година: 2022

Количество
В наличност

  Плащане

(С карта или в брой при получаване на книгите)

  Доставка на книгите с Еконт

С преглед преди плащане, до офис или адрес)

  Цена и време

(До офис Еконт или до адрес 5 лв. Обработка 2-3 работни дни)

Откъс от Предговора на книгата:

Всяка формула привлича своята разумна цел… Формулата съдържа в себе си съвършеното Слово… т.е. тя е Бог в действие.

Помнете: Словото е най-голямата преграда срещу злите духове – Словото има огнена природа… Вие, които се съмнявате в Словото – се отдалечавате от Мен… вие не можете да Ме познаете… Съмнението е паднал свят… Съмнението ви руши, но вие сте свободни… нали обичате свободата…

Всяко чисто слово развива огнената енергия т.е. първичната енергия… Реалното битие е мощен огън… Реалното слово е огън... Това ще ви разкрие Бог чрез формулата.

Господи, разкрий ми съвършеното Слово…

В тази книга нямам идеята да изнеса специалните формули на Бялото Братство. Специалните формули аз ги скривам от този свят, те ще останат в дълбочината на огъня.

Тези формули са свързани с висшите тайни на огъня и вие бихте се изумили, защото щяхте да разберете съкровени тайни на Бога, но те остават в дълбочината... Аз казах АУМ, съкровеното остава заключено. Извън огъня животът е беден… Извън съкровеното животът е за съжаление… Благословени са всички тия, които се стремят към съкровеното… към ЕНЪ – СОФЪ. Когато Аз ограждам едно същество, което обичам – Аз ограждам себе си, защото това същество не е нещо външно, то е едно мое специално чувство – така Аз съхранявам Бога в себе си – така Аз пазя свещеното в себе си, защото ние не можем да обичаме това, което е извън нас; това, което обичаме, е Бог, който е дълбоко вътре в нас и това е тъкмо специалното чувство.

Когато аз имам специално чувство към някого, това специално чувство се ражда в мен от Бога.

Бог има специално чувство към определен човек , а аз трябва да имам свещено отношение към това чувство, защото то е свещено желание на Бога.

Когато аз обичам някого – аз се уча на свещено отношение към Бога – само там, където има свещени отношения, се развива Бог – така аз изграждам Бога в себе си.

Казвам: Свещеното отношение е велик символ, а същевременно и велик метод.

Когато хората познаят тази дълбока любов и мъдрост на Словото, ще дойде и космическото християнство, защото Христос се намира във вътрешния живот на Словото.

Най-висшите степени на Любовта, Мъдростта и Истината идват от новото разбиране на Словото.  Задълбочаването в Словото е влизане в Духа, защото Духът се крие в дълбочината на нещата.

Словото е първична сила на Духа… Само чрез Словото ние можем да се родим отново в Духа.

Висшата степен на Словото е самата същност на Духа,  това е Словото – Духъ. Това е изпълнението на нещата.

Формулите са висша практика – те водят до познаване на същността, до познаване на съкровените тайни на живота – това е пътят на окултната наука.

Представител на Божествения свят е Духът… представители на духовния свят са Ангелите.

Казвам: Представител на Божествения свят е висшата разумна енергия. Съкровените тайни на окултната наука ревностно са се пазели от египетските жреци… специалните формули и сега се пазят… те се охраняват с Огнения принцип… Аз нямам намерение да разкривам тези ключове… Аз имам право само да подготвя пътя към Тайната, но всеки сам трябва да влезе в нея,  ако издържи трите смъртоносни страдания.

Окултната наука работи в дълбочините, а религията работи на повърхността… Само окултната наука се домогва до дълбоките вътрешни тайни на християнството…

Помнете: Окултната наука на Бялото Братство е запечатана с 10 печата. Тук се намира Висшето съкровено знание, което произхожда от принципа. Принципът определя най-могъщото влияние… това се отнася до могъществото на диамантената воля.

Елеазар Хараш

37 книги
Още по темата ( 16 други продукти в същата категория )
  • Регистрация

Регистрирайте профил

Вече имате акаунт?
Влезте вместо това Или Забравена парола